Är du vår nya medarbetare?

Werma AB är en trygg och leveranssäker samarbetspartner till räddningstjänster och försvar i Norden och baltstaterna. Våra kunder har varierande behov av kvalificerad utrustning för att professionellt både förebygga och hantera olyckor och kriser. Werma erbjuder ett stort och brett utbud av utrustningar som du kan se under de olika flikarna här på hemsidan.
Vi söker nu

 

MEDARBETARE – ALL-ROUND BACK-OFFICE

En medarbetare – till att börja med på halvtid – som är mycket all-round och flexibel i sin inställning till jobbet. Företaget är litet, men inne i en expansiv fas och du får vara beredd att greppa det mesta. Vi är ofta på resande fot så det blir du som får det här jobbet som kommer att ansvara för en stabil och trygg kontorssupport.

Det är viktigt att din svenska och engelska är mycket bra – och har du dessutom kunskaper i tyska är det ett plus.

Är du rätt person så sätter du dig snabbt in i jobbet!

Exempel på arbetsuppgifter:

Allmänna kontorsuppgifter

Registervård, fakturering, bevakning av leverantörsfakturor, uppdatering av manualer och instruktioner, uppgifter till SCB, tullhantering främst Norge, import/export.

Marknadsföring, försäljning och inköp

Nyhetsbrev, uppdatering av hemsidan och sociala medier, trycksaker, planering och bokning av mässor (och att själv delta i mässor), utarbeta presentationsunderlag mm. Du kommer också att jobba med viss lagerhantering, beställning och telefonförsäljning av reservdelar.

IT

– Du måste gilla IT i olika former, eftersom vi är högt digitaliserade.

  

Vi finns på översta våningen i ”Slottet” mitt i centrala Sunne och du blir den viktiga ”spindeln i nätet” hos oss!

Ring till Marcus Bergsjö 0703-18 73 73 om du vill ha ytterligare uppgifter!

Din skriftliga ansökan med CV mejlar du till vår rekryteringskonsult Marion Bergsjö,  marion.bergsjo@emafyr.se senast den 2020-01-24 – och glöm inte att ange kontaktuppgifter till dina referenter.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Filmer om WERMAS produkter

KONTAKT

info@werma.se
+4654 51 02 00

BESÖKSADRESS

Storgatan 25
686 30, Sunne
Värmland, Sverige
(hitta hit)

FÖLJ OSS

FACEBOOK
YOUTUBE

NYHETSBREV

©2019 Werma AB

Integritetspolicy