CRASH RECOVERY SYSTEM


Via en sökning på registreringsskylten eller i databasen ger Crash Recovery System snabb kunskap om fordonen som finns på olycksplatsen. Vilket bränsle fordonet drivs av, om det är en hybrid, vart förstärkningar och farliga klippzoner finns samt även hur ett hybridfordon avaktiveras.
Crash Recovery System är kompatibel med de vanligaste plattformerna (iOS, Android and PC)
Kontakta Henric för mer information om CRS

henric.persson@werma.se

Fordonsparken som rullar på våra vägar idag förändras och utvecklas väldigt snabbt. Användandet av hårdstål i förstärkningar och ett stort antal säkerhetssystem ger förare och passagerare bra skydd vid en olycka. Bland annat tack vara dessa åtgärder från fordonsindustrin har antalet dödsolyckor i trafiken minskat de senaste åren. Vid en eventuell olycka uppstår emellertid utmaningar för räddningspersonal när losstagning blir aktuellt. Inte bara säkerhetssystem som bältesspännare och airbags utan även miljövänliga framdrivningsalternativ skapar säkerhetsrisker.

KONTAKTA OSS

En trygg och leveranssäker samarbetspartner till räddningstjänsterna och deras varierande behov av kvalificerad utrustning och utbildning för att professionellt både förebygga och hantera olyckor och kriser

Klicka här för att få den hjälp du söker

Filmer om WERMAS produkter

KONTAKT

info@werma.se
+4654 51 02 00

BESÖKSADRESS

Storgatan 25
686 30, Sunne
Värmland, Sverige
(hitta hit)

FÖLJ OSS

FACEBOOK
YOUTUBE

NYHETSBREV

©2019 Werma AB

Integritetspolicy