Wermas fullt utvecklade produktprogram inom slangvård är innovativt och effektivt med världens modernaste slangtvätt som hjärta.

Brandslangen som Werma säljer är högkvalitativ och täcker alla krav och behov som ställs på en brandslang.

CRS är det optimala beslutsstödet i samband med incidenter där fordon är inblandade, en snabb sökning på registreringsnumret ger all och omedelbar kunskap om fordonet du ser framför dig.

En unik mjukvara för styrning och uppföljning i kombination med utrustning i teknisk framkant gör våra övningsanläggningar till marknadens mest intressanta.

Wermas torksystem bygger på svagvärme och luftflöde. Effektivt och skonsamt för utrustningen som ska torkas.

Tack vare det mobila hjälpmedlet Fire Sniffer kan räddningstjänstpersonal få hjälp med att identifiera misstänkt brand, eller rökutveckling i svåråtkomliga områden och bakom stängda dörrar.

I sortimentet finns allt från oljelänsar till skimmers. Produkterna är av hög kvalitet och finns i alla variationer som behövs i det nordiska klimatet. 

För samhällskritiska anläggningar, ex transformatorstationer eller liknande, erbjuder vi ett system med automatisk brandsläckning med teknik från snökanoner.

Werma arbetar kontinuerligt tillsammans med kunder och leverantörer för att utveckla nya produkter som kan förenkla och effektivisera arbetet hos våra kunder.

WERMA SERVICE & SUPPORT

Som kund till Werma ska du känna tryggheten i att vår närvaro alltid är där. Från det första supportsamtalet till att en tekniker finns på plats eller en reservdel är skickad. Vårt mål är att erbjuda ett service och supportunderstöd i världsklass.

Aktuellt