VÄLKOMMEN TILL WERMA

Werma har ett fullt utvecklat program av innovativa och effektiva produkter som skyddar er personal i samband med hanteringen av smutsig brandslang till att slangen åter redo för användning.

Brandslang från Werma finns i tre olika kvaliteter. Standardslangen heter Fuji, premiumslangen kallas Everest och gummislangen har fått namnet Fryken. Samtliga slangar är DIN-godkända och anpassade mot den kravbild svensk räddningspersonal har.

En snabb sökning på ett registreringsnummer ger omedelbar kunskap om fordonet du ser framför dig. CRS är ett väldigt bra beslutsstöd i samband med incidenter där fordon är inblandade.

Våra övningsanläggningar och mock-ups sätter den individuella personens utveckling i fokus. Anläggningarna är i teknisk framkant och mjukvaran som styr övningarna och återkopplar övningens utfall är unik.

Wermas torksystem bygger på luftflöde och svag värme. Utbudet är komplett och går från paneler där stövlar och handskar torkas till avancerade torkställningar för larmställ eller torr-, dykar- eller kemdräkter.

Våra larmställsskåp är luftiga, rejäla och mångsidiga. Gallerlösningarna medger ett fritt luftflöde och gör det enkelt att hålla rent under. Ett elegant tillägg till skåpen är den utvikbara pallen.

I sortimentet finns allt från oljelänsar till skimmers. Produkterna är av hög kvalitet och finns i alla variationer som behövs i det nordiska klimatet. 

För samhällskritiska anläggningar, ex transformatorstationer eller liknande, erbjuder vi ett system med automatisk brandsläckning med teknik från snökanoner.

Werma arbetar kontinuerligt tillsammans med kunder och leverantörer för att utveckla nya produkter som kan förenkla och effektivisera arbetet hos våra kunder.

Spela videoklipp

WERMA SERVICE

Som kund till Werma ska du känna tryggheten i att vår närvaro alltid är där. Från det första supportsamtalet till att en tekniker finns på plats eller en reservdel är skickad. Vårt mål är att erbjuda ett serviceunderstöd i världsklass. 

Aktuellt