OM WERMA

WERMA är en trygg och leveranssäker samarbetspartner till räddningstjänsternaoch övriga branscher med utbud av produkter och tjänster inom bland annat slang och slangvård, Crash Recovery System (CRS), Torksystem och förvaring.

Vår passion är säkerhet och arbetsmiljö i vardag och insats för räddningspersonal och vi satsat på hög tillgänglighet och närhet till kunderna. 

Marcus Bergsjö

Marcus, Tidigare tennistränare på elitnivå men tillbringar för tillfället mycket tid på golfbanan, i skidbacken med sin son och hemma på sin gård i Västra Ämtervik. Aktiv och driftig inom olika verksamheter inom Sunne kommun.

Magnus Hedlund

 Magnus, En drivande kraft inom cykel, snowboard, friluftsliv och ledarskap. En inspiratör för många med sin framåtanda att hålla barn och ungdomar i rörelse. Bor tillsammans med sin sambo och två barn vid sjön Fryken i Västra Ämtervik.

Henric Persson

Henric, En målmedveten och tävlingsinriktad före detta hockeyspelare bosatt i Sunne med sin sambo och två barn. Förvärvades av Werma i april 2019, men har tidigare drivit gym i Sunne sedan 10 år tillbaka, som sambon än idag driver. 

Katarina Gåsste

 En fokuserad, lyhörd och kreativ friluftsälskande person som fyller ut sina dagar med att måla och tekna i sin ataljé. Bor med man och hund i Sunne

Bo Edström

 Senior rådgivare

Mats Bergsjö

Skogsintresserad industrigubbe som gärna spenderar tid på golfbanan eller hemma på gården i Västra Ämtervik. Jakten är ett växande intresse.

En trygg och leveranssäker samarbetspartner till räddningstjänsterna och deras varierande behov av kvalificerad utrustning och utbildning för att professionellt både förebygga och hantera olyckor och kriser

Klicka här för att få den hjälp du söker

Wermas servicetekniker

Wermas servicekillar har samtliga lång erfarenhet inom el & vvs och har många år installerat, servat och underhållit Wermas utrustning på fältet. Killarna leds och koordineras av Magnus Hedlund

Filmer om Wermas produkter

PRODUKTER

Läs mer om Wermas produkter

NYHETER

Vad händer hos Werma

KONTAKT

info@werma.se
+4654 51 02 00

BESÖKSADRESS

Storgatan 25
686 30, Sunne
Värmland, Sverige
(hitta hit)

FÖLJ OSS

FACEBOOK
YOUTUBE

NYHETSBREV

©2019 Werma AB

Integritetspolicy