OM WERMA

WERMA är en trygg och leveranssäker samarbetspartner till räddningstjänsterna med utbud av produkter och tjänster inom bl.a slang och slangvård, Crash Recovery System, torksystem och förvaring.

Vår passion är säkerhet och arbetsmiljö i vardag och insats för räddningspersonal, och vi satsar på hög tillgänglighet och närhet till kunderna.

Marcus Bergsjö

 

Marcus, Tidigare tennistränare på elitnivå men tillbringar för tillfället mycket tid på golfbanan, i skidbacken med sin son och hemma på sin gård i Västra Ämtervik. Aktiv och driftig inom olika verksamheter inom Sunne kommun.

Magnus Hedlund

 

Magnus, En drivande kraft inom cykel, snowboard, friluftsliv och ledarskap. En inspiratör för många med sin framåtanda att hålla barn och ungdomar i rörelse. Bor tillsammans med sin sambo och två barn vid sjön Fryken i Västra Ämtervik.

Henric Persson

 

Henric, En målmedveten och tävlingsinriktad före detta hockeyspelare bosatt i Sunne med sin sambo och två barn. Nyförvärv i Werma men har tidigare drivit gym i Sunne sedan 10 år tillbaka, som sambon än idag driver. 

Mats Bergsjö

 

Här ska det stå om Mats. 

Gärna ända hit..

Wermas servicetekniker

Wermas servicekillar har samtliga lång erfarenhet inom el & vvs och har många år installerat, servat och underhållit Wermas utrustning på fältet. Killarna leds och koordineras av Magnus Hedlund

KONTAKT

info@werma.se
+4654 51 02 00

BESÖKSADRESS

Storgatan 25
686 30, Sunne
Värmland, Sverige

FÖLJ OSS

FACEBOOK
YOUTUBE
©2019 Werma AB

Integritetspolicy