OM WERMA

WERMA är en trygg och leveranssäker samarbetspartner till räddningstjänsterna med utbud av produkter och tjänster inom bl.a slang och slangvård, Crash Recovery System, torksystem och förvaring.

Vår passion är säkerhet och arbetsmiljö i vardag och insats för räddningspersonal, och vi satsar på hög tillgänglighet och närhet till kunderna.

Marcus Bergsjö

 

Marcus, Tidigare tennistränare på elitnivå men tillbringar för tillfället mycket tid på golfbanan, i skidbacken med sin son och hemma på sin gård i Västra Ämtervik. Aktiv och driftig inom olika verksamheter inom Sunne kommun.

Magnus Hedlund

 

Magnus, En drivande kraft inom cykel, snowboard, friluftsliv och ledarskap. En inspiratör för många med sin framåtanda att hålla barn och ungdomar i rörelse. Bor tillsammans med sin sambo och två barn vid sjön Fryken i Västra Ämtervik.

Henric Persson

 

Henric, En målmedveten och tävlingsinriktad före detta hockeyspelare bosatt i Sunne med sin sambo och två barn. Nyförvärv i Werma men har tidigare drivit gym i Sunne sedan 10 år tillbaka, som sambon än idag driver. 

Mats Bergsjö

 

Skogsintresserad industrigubbe som gärna spenderar tid på golfbanan eller hemma på gården i Västra Ämtervik. Jakten är ett växande intresse.

Bo Edström

 

Senior rådgivare

KONTAKTA OSS

En trygg och leveranssäker samarbetspartner till räddningstjänsterna och deras varierande behov av kvalificerad utrustning och utbildning för att professionellt både förebygga och hantera olyckor och kriser

Klicka här för att få den hjälp du söker

Wermas

servicetekniker

Wermas servicekillar har samtliga lång erfarenhet inom el & vvs och har många år installerat, servat och underhållit Wermas utrustning på fältet. Killarna leds och koordineras av Magnus Hedlund

Filmer om WERMAS produkter

PRODUKTER

Kolla in Wermas olika produkter

NYHETER

Läs om vad som händer hos Werma

KONTAKT

info@werma.se
+4654 51 02 00

BESÖKSADRESS

Storgatan 25
686 30, Sunne
Värmland, Sverige
(hitta hit)

FÖLJ OSS

FACEBOOK
YOUTUBE

NYHETSBREV

©2019 Werma AB

Integritetspolicy