Vi tar service personligen.

Pålitlig service varje dag.

Som kund hos Werma kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi finns här för dig. Från det allra första supportsamtalet till att en tekniker är på plats eller en reservdel har skickats. 

Vi är specialiserade på att serva och underhålla våra slangvårdmaskiner och anläggningar

Vi leder ett nätverk av tekniker i Europa gällande slangvårdsmaskiner. Målet är att tillsammans kunna tillhandahålla högkvalitativ service.

Vår utgångspunkt är att vi hellre tar emot ett samtal för mycket än ett för lite, vi vill att våra kunder känner sig trygga med att ringa. Om det så gäller stora som små saker, vi uppskattar varje kontakt!

Snabb och hållbar kundservice.

Från vårt reservsdelslager i Sunne så hanterar vårt serviceteam hanteringen och logistik. Denna åtgärd möjliggör minskade väntetider och säkerställer snabb behandling av kundförfrågningar.

Vi erbjuder snabb och pålitlig support till alla kunder. Vi lägger också stor vikt vid hållbarhet, och alla våra tjänster naturligtvis garanterade under hela livslängden av våra slangvårdsmaskiner.

Utbildning.

Vårt utbildningsmål är att överföra viktig information till personal angående drift och underhåll av våra maskiner. Vi erbjuder utbildning för alla modelltyper och våra utbildningar kan skräddarsys efter önskemål.

Utbildningarna har som mål att möjliggöra ett förebyggande arbete kring tekniska problem.

För att boka utbildning kontakta vårt supportteam ›