LARMSTÄLL

Werma har tillsammans med SIOEN tagit fram tre olika larmställ anpassade för den svenska räddningstjänsten. 

Werma erbjuder tre olika modeller av larmställ, Premium, Premium Mid och Basic – Alla modeller finns i dam respektive herrmodell.

Premium och Premium Mid har ett Nomex TWIN ytterlager, ett PTFE membran och SIOEN: s patenterade 3D-innerlager. Premium har även ett fjärde lager som är ett termolager.

Basic har ett Microrip ytterlager, ett ISO AIR membran och innertyg av SioLiner.

För räddningstjänster som kräver specifika krav, erbjuder vi även anpassade larmställ med specialanpassade funktioner.

Klicka på bild för förstoring

Ert stationsnamn på larmstället

Werma erbjuder kundanpassade tryck så som stationsnamn på larmställ från SIOEN. 

Larmställ från SIOEN används dagligen av ungefär 300 000 brandmän globalt.

16 till 20 veckors leveranstid för nya kunder.

För befintliga kunder byggs lager upp av deras modell och då är leveranstiderna korta, då är det enbart frakt och tryck som sätter leveranstiden.

När en order läggs så tillverkas ett minsta antal larmställ av den överenskomna modellen och sedan lagerförs dessa ställ. Det innebär att det alltid finns ett antal larmställ av överenskommen modell i spridda storlekar på lager som kan skickas med kort varsel.

Werma och SIOEN rekommenderar att larmställ ska impregneras vid varje tvätt för att stället ska bibehålla sina egenskaper.

Instruktioner följer med larmställen.

Tester

Sioens största styrka är innovation, och vi sparar ingen ansträngning på att hitta nya lösningar för att skydda våra slutanvändare. Idag har Sioen-gruppen över 200 engagerade medarbetare som outtröttligt arbetar på vår FoU-avdelning och utvecklar nya produkter eller processer i samarbete med Siotec. Tack vare deras interna testlaboratorium reserverat för brandbekämpningsplagg kan vi effektivt testa våra produkter och anpassa dem till de ständigt föränderliga utmaningar som brandmän står inför idag.

Spela videoklipp